OndernemersProfiel

Het succes van je bedrijf wordt bepaald door vele factoren waarvan jij de bepalende bent. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je bedrijf. Zelfkennis en – reflectie zijn daarin belangrijk.

De mix van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor je succes. Welke combinatie van denkstijlen vormt jouw natuurlijke blauwdruk als ondernemer? Wat zijn jouw, sterke en zwakke punten, waar zit jouw meerwaarde voor je eigen bedrijf? Kun je die ontwikkelen of kunnen anderen die aanvullen? En hoe doe je dat dan?

Samen met een ervaren ondernemer/coach bespreekt u de uitkomsten en de invloed daarvan op uw onderneming.

  • Maak een account aan met uw toegangscode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 20 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach bespreekt de uitkomsten bij u op locatie

LET OP: Uw Univébudget van € 500,-- kan worden besteed aan één van de onderstaande preventiediensten.

Start het OndernemersProfiel »

BedrijfsProfiel

Je hebt een goed beeld van je eigen ondernemerschap, maar je wilt ook graag inzicht in de verbeterpunten binnen je bedrijf en het effect van je persoonlijke ondernemerskwaliteiten op je bedrijfsvoering. Daarvoor is het BedrijfsProfiel ontwikkeld. Een korte en krachtige analysemethode van jouw bedrijfssituatie waaruit heldere verbeterpunten naar voren komen.

Samen met onze ervaren ondernemer/coach bespreek je de uitkomsten en actiepunten.

  • Maak een account aan met je toegangscode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 15 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach geeft uitleg bij jou op locatie

LET OP: Uw Univébudget van € 500,-- kan worden besteed aan één van de onderstaande preventiediensten.

Start het BedrijfsProfiel »

Coaching

Het OndernemersProfiel en BedrijfsProfiel bestaan uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. Deze service hoort bij uw AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend.

Goed om te weten: de coach is zelf ondernemer, spreekt de taal, heeft de pieken en dalen van het ondernemerschap zelf doorleefd en maakt met u een vertaling van het rapport naar uw dagelijkse praktijk. U ontvangt waardevolle tips voor uzelf en uw bedrijf. U bepaalt de locatie, datum en tijd.

Anoniem

Univé krijgt geen inzage in uw rapport, de analyses, de toelichtingen en de coaching door OndernemenPlus. Deze dienstverlening is dus volledig anoniem.

Veelgestelde vragen