a.s.r. a.s.r.

Welkom

Meestal staat u er als ondernemer alleen voor. Sparren over het ondernemen en persoonlijk ondernemerschap met een ervaren collega ondernemer is dan prettig. Als basis hiervoor biedt a.s.r. u een tweetal instrumenten.

OndernemersProfiel

Uw persoonlijke ondernemerskwaliteiten bepalen hoe u, uw bedrijf runt, of u succesvol bent en of u als ondernemer goed “in uw vel zit”. Om daar goed inzicht in te krijgen is het OndernemersProfiel ontwikkeld. Een kort en krachtig traject waaruit heldere verbeterpunten naar voren komen.

Heeft u al eerder gebruik gemaakt van dit aanbod? Maak dan het Ondernemersprofiel voor de tweede keer. Zo krijgt u inzicht in uw ontwikkeling als ondernemer.

Zo eenvoudig werkt het OndernemersProfiel:

  • Maak een account aan met uw toegangscode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 20 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach bespreekt de uitkomsten bij u op locatie

BedrijfsProfiel

U heeft een goed beeld van uw eigen ondernemerschap, maar u wilt ook graag inzicht in de verbeterpunten binnen uw bedrijf. En het effect van uw persoonlijke ondernemerskwaliteiten op uw bedrijfsvoering. Daarvoor is het BedrijfsProfiel ontwikkeld. Een korte en krachtige analysemethode van uw bedrijfssituatie waaruit heldere verbeterpunten naar voren komen.Zo eenvoudig werkt het BedrijfsProfiel:

  • Maak een account aan met uw inlogcode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 15 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach geeft uitleg bij u op locatie

COACHING

Het OndernemersProfiel en BedrijfsProfiel bestaan uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. Deze service hoort bij uw AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend.

Goed om te weten: de coach is zelf ondernemer, spreekt de taal van ondernemers en maakt een vertaling van het rapport naar uw dagelijkse praktijk. U ontvangt waardevolle tips voor u en uw bedrijf. U bepaalt de locatie, datum en tijd.

ANONIEM

a.s.r. krijgt geen inzage in uw rapport, de analyses, de toelichtingen en de coaching door OndernemenPlus. Deze dienstverlening is dus volledig anoniem.