Mijn OndernemersPlatform

Welkom op het FNV ZZP Platform

“Als zelfstandige ben jij altijd de spil waar alles om draait. Er bestaat een sterke wisselwerking tussen jouw persoonlijkheid, jouw handelen en de effecten hiervan op je bedrijfsactiviteiten en het uiteindelijke resultaat.”

Het kan fijn zijn om naast je lidmaatschap van FNV Zelfstandigen een klankbord te hebben waarop je antwoord kunt krijgen op vragen en waar je ook professionele ondersteuning kunt krijgen door middel van persoonlijke coaching.

FNV Zelfstandigen doet haar leden in samenwerking met OndernemenPlus een aantrekkelijke aanbieding om toegang te krijgen tot een online platform waar je 24/7 terecht kunt met vragen bij je eigen ‘team’. Persoonlijk contact staat hier altijd centraal en jij hebt altijd zelf de regie.


Ledenaanbieding:
Leden van FNV Zelfstandigen kunnen 4 maanden gratis gebruik maken van het OndernemersPlatform. Wil je na deze 4 maanden langer gebruik maken? Dan kost het volgende kwartaal je 15 euro (ex btw) in plaats van 39,95 euro (ex btw) of kies je voor het abonnement tot 1 januari 2018 voor 120 euro (ex btw) in plaats van 145 euro (ex btw).

Wil je weten waar je als zelfstandige staat en waar je verbeterpunten liggen, maak dan de quickscan. Je coach ontvangt eveneens een exemplaar en kijkt met je mee naar de uitkomsten en zal desgewenst de betekenis daarvan toelichten in een vrijblijvend gesprek. Dit kan je veel inzicht opleveren. Uiteraard is de privacy gewaarborgd.

Het FNV ZZP Platform is een onderdeel van Mijn OndernemersPlatform. De dienst wordt aangeboden en uitgevoerd door OndernemenPlus.

Zo eenvoudig werkt het FNV Zelfstandigen Platform:
  1. Maak een account aan met je relatiecode
  2. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan
  3. Vul de registratiepagina in (meer over privacy en disclaimer)
  4. Volg de info en instructies m.b.t. de Quickscan
  5. Beantwoord de 10 vragen van de Quickscan
  6. Je ondernemerscoach benadert je voor nadere uitleg van de uitkomsten
  7. Je ondernemerscoach is je persoonlijke gids op het platform

Lees verder:

Wat is het FNV Zelfstandigen Platform?
Het FNV Zelfstandigen Platform is dynamisch
Anoniem
Beheerpartner

Onze partner

Contact

Inloggen

Heb je je al geregistreerd?
Klik hier om in te loggen.