De Amerfoortse - de ondernemersverzekeraar De Amerfoortse - de ondernemersverzekeraar

Welkom

Het OndernemersProfiel. Meestal staat u er als ondernemer alleen voor. Misschien heeft u weleens behoefte aan inspirerende, praktische en professionele ondersteuning. Daarvoor is het OndernemersProfiel ontwikkeld. Een kort en krachtig traject waaruit heldere verbeterpunten naar voren komen.

Zo eenvoudig werkt het OndernemersProfiel:

  • Maak een account aan met uw inlogcode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 20 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach geeft uitleg bij u op locatie

Heeft u al eerder gebruik gemaakt van dit aanbod? Maak dan het Ondernemersprofiel voor de tweede keer. Zo krijgt u inzicht in uw ontwikkeling als ondernemer. Of kies voor het OndernemingsProfiel. Hiermee krijgt u inzicht in de verbeterpunten binnen uw bedrijf.

Het OndernemingsProfiel. U heeft een goed beeld van uw eigen ondernemerschap, maar u wilt ook graag inzicht in de verbeterpunten binnen uw bedrijf. En het effect van uw persoonlijke ondernemerskwaliteiten. Daarvoor is het OndernemingsProfiel ontwikkeld. Een korte en krachtige analysemethode van de bedrijfssituatie waaruit heldere verbeterpunten naar voren komen.

Zo eenvoudig werkt het OndernemingsProfiel:

  • Maak een account aan met uw inlogcode
  • Beantwoord de meerkeuzevragen (ca. 15 minuten)
  • Het persoonlijk rapport is direct beschikbaar in PDF
  • Een ervaren ondernemerscoach geeft uitleg bij u op locatie

COACHING

Het OndernemersProfiel en OndernemingsProfiel bestaan uit een rapport en persoonlijke uitleg door een ervaren ondernemerscoach. Deze service hoort bij uw AOV en is volledig anoniem, kosteloos en vrijblijvend.

Goed om te weten: de coach is zelf ondernemer (geweest), spreekt de taal van ondernemers en maakt een vertaling van het rapport naar uw dagelijkse praktijk. U ontvangt waardevolle tips voor u en uw bedrijf. U bepaalt de locatie, datum en tijd.

ANONIEM

De Amersfoortse krijgt geen inzage in uw rapport, de analyses, de toelichtingen en de coaching door OndernemenPlus. Deze dienstverlening is dus volledig anoniem.

Onze partner

Contact De Amersfoortse

Inloggen

Heeft u al eerder een profiel gemaakt? Klik hier om in te loggen.